A körömlakk aprócska részletnek tűnik ugyan, ám stíluselemként is nagyon jól működhet. Én a kitavaszodást mindig azzal kezdem, hogy beszerzek magamnak két-három üvegcsével a legmenőbb divatszínekből, melyeket könnyen össze tudok lőni a ruhatárammal. Bár nem vagyok odáig a hosszú karmokért, mindig sikerül olyan árnyalatokra bukkannom, melyek a szépen lereszelt, diszkréten rövid körmökön is jól mutatnak.

A téli palettát uraló drámai vintage hangulat már elpárologni látszik az idő enyhülésével, így sokkal inkább a friss, tejes fagylaltszínek kerülnek előtérbe. Az idei trendekhez igazodva a fémesen csillogó és matt felületű, hűvös pasztelltónusok, a púderes vattacukor és rózsaárnyalatok, valamint az élénk gyümölcs- és neonszínek arathatnak nagy sikert, amire már most felkészült a szivárványos választék.

A szenvedélyes piros sem kopik ki egészen a kínálatból – hiszen a tengerészmódi és a Lolitastílus ragaszkodik hozzá -, de a nappali sminkekkel jobban harmonizáló eperkrém, pink, korall és lazacos színárnyalatok veszik át tőle a stafétabotot. Az érzéki, mély, csillogó körömlakkok ezúttal az éjszakai outfitekbe lopják be magukat. Ha egy kis játékosságra vágysz, vesd be az alábbi színözönt!

  • Megosztás:
hirdetés