Egy ideje tornázol, mégsem moccan a hasi zsír? Ha szeretnéd felgyorsítani a folyamatot, próbáld ki ezt a szuper házi módszert, mely a bőr alatti zsírsejteket célozza meg!

A testtekercselésről megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint csak az elraktározott vizet izzasztja ki a bőrből, ezáltal laposabbnak tűnik a has, de valójában a zsír megmarad. A szomorú igazság az, hogy pulzusszámnövelő edzés, feszesítés és étrendváltoztatás nélkül nehéz megszabadulni a röcögős úszógumiktól, de azért a tekercselő házi módszerek sem teljesen hatástalanok, csupán önmagukban, kizárólagos tünetkezelésként érnek keveset.

Kiegészítésként azonban remekül működnek, mert felgyorsítják a zsírbontó folyamatokat. Különösen edzés vagy futás után fejtenek ki szembetűnő hatást, amikor az izmok még be vannak melegedve, és a szervezetben zajló anyagcsere frissebben, magasabb fordulatszámon pörög.

Gyömbéres testtekercselő módszer

A gyömbér felélénkíti a bőr vérkeringését, ugyanakkor feszesítő hatással is bír. A folpack célja pedig egyértelmű az érintett területen: felmelegíti a bőrt, egyfajta szaunaként működik, így a gyömbér hatóanyagai mélyebbre jutnak a bőr rétegeiben, és a keringést stimulálva beindítja a zsírégetést. Ez a módszer azonban csak a bőr alatti zsírszövetet érinti, a mélyebben meglapuló raktárakat nem bolygatja meg.

Viszont elindul egy folyamat, mely edzéssel még inkább fokozható, vagyis a kettőt ötvözve igazán szép eredményeket lehet elérni. A hasfal laposabb és simább lesz, illetve ezzel a kezeléssel a narancsbőrös területek állapota is javítható. Ám nem árt óvatosnak lenni, mert ha érzékeny a bőröd, a gyömbér irritációt okozhat.

Összetevők:

  • 4 evőkanál testápoló
  • 1 evőkanál gyömbérpor
  • folpack
  • fogyasztó melegítő öv vagy egy hőtartó pokróc

Keverd össze a testápolót a gyömbérporral, míg kenhető masszát nem kapsz. Először alaposan mosd meg a problémás területet, majd vizesen dörzsöld át bőrradírral, hogy kitisztuljanak és felélénküljenek a pórusok. Ha újra lemostad a bőröd, vastagon kend rá a gyömbéres masszát. Alaposan tekerd be folpackkal a kezelendő felületet, majd helyezd rá a hőtartó takarót vagy a fogyasztó övet. Hagyd magadon a dunsztkötést négy-hat órán keresztül vagy egész éjszaka. A hatás nem marad el!

  • Megosztás:
hirdetés