Korábbi cikkünkben bemutattuk, hogyan formálhatod a karod már napi 5 perc tornával is. Ilyen edzésterv hasra is létezik, és ha együtt végzed őket, még akkor is csak 10 perc ment el a napodból.

Kövesd az alábbi utasításokat, és hamarosan látszani fog az eredmény! A leírás alatt videón is megnézheted a gyakorlatokat.

Öt perc a lapos hasért

Vedd fel a fekvőtámasz kiinduló helyzetét, csak a tenyered és a lábujjhegyed érintse a padlót. Húzd fel az egyik térded a könyöködig, majd engedd vissza, és ugyanezt ismételd a másik térdeddel is. Felváltva húzgáld a lábaid egy percig.

A második gyakorlathoz feküdj hanyatt, de a lábad ne éritse a földet. Nyújtsd ki a lábaid, majd rúgd el magad, és emeld olyan magasra a csípőd, amennyire csak tudod! Ismét nyújtsd ki a lábad, majd megint rúgd el magad, amíg le nem telik az egy perc.

A következő feladatnál szintén hanyatt kell feküdnöd, de a csípődet döntsd el az egyik oldalra, és hajlítsd be a térded. Emeldkedj fel a padlóról a térded felé, majd feküdj vissza. Ezt ismételd mindkét oldalra fél-fél percig.

Ezután fordulj oldalra, csak a jobb tenyered és a jobb lábad tedd le a földre, a bal karodat nyújtsd ki, majd fordítsd magad alá, és gyere vissza a kiinduló helyzetbe. Mindkét oldalon fél-fél percig ismételd a mozdulatot.

Az utolsó feladathoz feküdj hanyatt, és nyújtsd ki mindkét karod a fejed felett. Lassan ülj fel, fogd meg a bokád, majd óvatosan ereszkedj vissza és megint ülj fel. Szintén egy percig tart a gyakorlat.

  • Megosztás:
hirdetés