Szilveszterkor szinte kötelező feltűnően hangsúlyos sminket viselni, ezért dobd be magad, és sajátítsd el a füstös technika alapjait. Fogadd meg tippjeinket a tökéletes füstös szemek megalkotásához!

Így készítsd el!

A videó nem tér ugyan ki rá, de első lépésként tisztítsd meg a bőrödet, hidratáld, majd vidd fel az alapozót a tökéletes fedés érdekében. A szemedre is kerüljön belőle, hogy sokáig kitartson a mű. Ha ez megvan, akkor a szemed alatt alaposan púderezd be az arcod, így, ami a szemhéjadról lepereg majd, azt a smink elkészültével könnyedén el tudod távolítani.

Vigyél fel sötét, grafitszürke alapszínt átlósan a szemhéjadra ecset segítségével. Mélyítsd el az egészet úgy, hogy a szemöldökcsont alatt elsatírozod az árnyékot. A szemhéjad belső részére kenj fel fekete szemhéjpúdert és azt is dolgozd el, hogy mindenhol szép átmenetet kapj.

Közvetlenül a szemöldökcsont alatt fehér vagy bézs színű szemhéjárnyalót dolgozz el, hogy a fekete ne nyomja össze a tekintetedet. A szempilla vonalát kontúrozd olyan árnyalatú szemhéjpúderrel, mely sötétebb, mint a szempilláid. Ha azt szeretnéd, hogy a tekinteted beszédes legyen, akkor műszempillát is ragaszthatsz, de ezt a lépést akár el is hagyhatod.

Miután egyformának ítéled mindkét oldal satírozását, egy ecsettel távolítsd el a púdert a szemed alól. Végül fekete szempillaspirállal húzd át a szempilláidat. Mindezt natúr ajkakkal egészítsd ki. 

  • Megosztás:
hirdetés