Ha hosszú, göndör hajad van, te is biztosan átélted már az érzést, amikor akárhogy fésülted a fürtjeidet, még mindig csak egy nagy halom kóchoz hasonlított a végeredmény. Most adunk néhány frizuratippet, mellyel megzabolázhatod a szétálló vagy éppen össze-vissza kunkorodó tincseket.

Frizurák göndör hajból

A legegyszerűbb, ha hátrafésülöd a hajadat – némi hajhab segítségével, hogy ott is maradjon -, és összefogod a tarkódnál. Ha nagyon göndör a hajad, egy édes kis gömbkontyot kapsz. A fejed tetejére is gumizhatod a tincseket, és, ha a copfot átkötöd egy kendővel, az ad egy kis plusz egyéniséget a frizurának.

Ha kiengedve is jól mutat a hajad, egyszerűen köss bele egy kendőt, vagy tűzz oldalra egy virágdíszt. Ha van frufrud, vasald ki, hátul pedig tupírozd fel egy kicsit a hajat, hogy még dúsabbnak tűnjön, és gyönyörű tartása legyen – ettől szebben omlanak alá a tincsek.

Ha egy kicsivel több időd van, parkettafonással koszorút fonhatsz a frufrudból, és fel is tűzheted a hajad. Itt szintén jól jöhet a tupírozós megoldás, így a fürtök nem lapulnak majd a fejedhez felül sem.

Azért, hogy még szebbek legyenek a tincseid, már rengetegféle kozmetikai készítményt is bevethetsz. Kattints, és nézd meg, melyik hajtípushoz milyen hajformázót ajánlunk.

  • Megosztás:
hirdetés