Sajnos a málnaszezon az eperhez hasonlóan tiszavirág-életű, de az édeskésen savanyú, frissítő, lédús és puha gyümölcs színeit akár egész nyáron viselheted.

Szem-szájnak ingere

Azt, hogy milyen csábító lehet egy málnaszínű szájfény, talán nem kell bizonygatnom, de a cukorkasmink jegyében a gyümölcsös árnyalat nemcsak a körmeidre vagy az orcádra, de akár a szemhéjadra is felkerülhet.

Ha elég merész vagy, idén rikító neonszíneket is társíthatsz hozzá, de lágyabb, barnás, lilás padlizsán-árnyalatokkal is jól mutat, nyári hangulatot visz a sminkedbe.

Szerezz be néhány málnaszínű sminkterméket, és játssz az árnyalatokkal a lédús, érett málna színétől a harmatos, rózsaszínes-vizes gyümölcsszínig.

Málnaszínű sminkek: 1.: Bourjois 3D szájfény, 3250 forint; 2.: Pupa Jeans ‘n’ Roses rúzs, 3990 forint; 3.: Chanel, Lévres Scintillantes szájfény, 8490 forint; 4.: Rimmel Mono Blush arcpirosító, 1340 forint; 5.: Guerlain 6 részes szemhéjpúder, 23 850 forint; 6.: Chanel Le Vernis körömlakk, 7350 forint; 7.:Clinique Chubby Stick Moisturizing színezett ajakbalzsam, 4700 forint; 8. Pupa Very Vintage körömlakk, 1820 forint.

  • Megosztás:
hirdetés