A vérkeringés stimulálásával enyhíthető a ráncok mélysége, ezt veszik alapul a drága elektromos arcmasszírozó eszközök, az arcjógák és a fiatalító arcmasszázsok is. Most egy egészen más trükköt mutatunk.

A két szemöldök között húzódó, függőleges homlokbarázdák már fiatalon berögzülhetnek a bőrbe, ha sokat hunyorogsz, vagy napszemüveg nélkül erőlteted a szemed erős fényben, esetleg gyakran őrlődsz, szorongsz, töprengsz.

Azt már régóta tudjuk, hogy az arcmasszázsok valóban hatékonyak a ráncképződés ellen, hiszen fokozzák a bőr vérkeringését, és ellazítják az arcizmokat. Igaz, nem garantálnak azonnali eredményt, de az egyszerűbb mozdulatokat bárki begyakorolhatja és elvégezheti, ezáltal felesleges pénzkidobás nélkül szépülhet.

Ebben a videóban még a masszázsnál is egyszerűbb trükköt láthatsz, melyet kifejezetten a töprengőráncok finomítására és eltüntetésére találtak ki. Naponta öt-hat percet kell csak rászánni, és az orrnyeregtől induló, függőleges kis vonalkák először elhalványodnak, majd kisimulnak.

Mindkét kezeden a mutató- és a hüvelykujjadat használd, és a felvételen látható módon végezd el a csipkedő módszert, melynek minden fázisát 20 másodpercig szükséges kitartani. Kicsit piros lesz tőle az arc, ezért ne indulás előtt iktasd be az idődbe, mert várni kell, míg a vérbő állapot elmúlik az összecsípett bőrterületeken.

  • Megosztás:
hirdetés