Ötven felett már egészen más célja van a sminknek, hiszen az arc lágyítása, finomítása a legfőbb cél, nem a harsány színek figyelemfelkeltése.

hirdetés

Stephanie Lange nagyon ért a sminkeléshez, videói pont ezért kapósak. Bár sokan tőle lesik el a fortélyokat, láthatóan, az édesanyja eddig csak saját kútfőből dolgozott az ecsettel. Közös felvételük célja, hogy a fiatal sminkes nő bebizonyítsa, mennyit öregíthetnek viselőjükön az előnytelen színek, valamint a rosszul felkent festékrétegek.

Arra kérte anyukáját, hogy az általa leggyakrabban használt nappali sminkjét tegye fel az arcának egyik felére, majd kijavítva a hibákat, a szépségblogger festette ki a másik orcáját. A különbség nagyon feltűnő, még laikus szemmel is jól kiszúrhatóak a rossz színhasználatból, illetve a nem megfelelő sminktechnikákból adódó bakik, melyek hangsúlyozzák, és optikailag elmélyítik a ráncokat.

A sminkes bézs, barack és testszínű árnyalatokat használt édesanyja bőrén, aki eddig csupán a szeme színéhez választott szemhéjárnyalót. A szem alatti táskák és a mély barázdák is sokkal halványabbak az arcának azon az oldalán, ahol a lánya készítette el a sminkjét profi trükkökkel, míg a másik oldalon fáradtnak, sápadtnak és sokkal ráncosabbnak tűnik a bőre. Ez a videó nemcsak az ötvenes nőknek adhat jó tippeket, hiszen a fiatalító natúr smink alapjait a fiatalabbak számára is éppolyan fontos elsajátítani.

  • Megosztás:
hirdetés