Mindegy, hogy a sminkelés a napi rutinjába tartozik, vagy csak ünnepnapokon festi ki az arcát, szempillaspirálja egészen biztos minden nőnek van.

A legtöbbünknek ez volt az első sminkeszköze a neszesszerben, én is az anyukámtól kaptam az elsőt még középiskolás koromban, és bevallom, ma már a boltba se nagyon megyek le nélküle. A különböző alkalmakhoz különböző szempillafestékeket tartok, újabban a L’Oreal Lash Architect 3D a nagy kedvencem.

Ha nem akarsz feltűnést, inkább ne használd!

Ha valóban a nagyon visszafogott, egyszerű make-up híve vagy, és nem szereted, ha egyértelműen látszik, hogy festéket használsz, akkor ez a spirál nem neked való. Tényleg drámai tekintetet varázsol, és a sűrű pilláid egészen biztosan vonzani fogják a tekinteteket.

Az első, ami L’Oreal szempillaspiráljában megtetszett, az maga a tubus – lássuk be, nők vagyunk, és igenis szeretjük, ha a kis csecsebecséinket mutatós kiszerelésben kapjuk meg. A fényes, szögletes és kissé megcsavart tégelyre jó ránézni, luxust és modernséget sugall, mint egy mérnöki precizitással megépített felhőkarcoló – ettől az az érzésem támad, hogy én is profi sminkesként fogom felépíteni a szempilláimat.

Maga a kefe kissé hajlított, a kupaknak jó fogása van, könnyű tartani. Ha a sörtéket a szempilláimmal párhuzamosan tartom, a szálak szétválnak, íveltek és nagyon hosszúak lesznek. Ezután fordítok egy kicsit a kefén, így megváltozik a dőlésszöge, és sűrűbbé teszi a pilláimat.

Az eredmény tényleg nagyon látványos, ezért nappali sminkhez én csak akkor használom, ha a számat nem hangsúlyozom, különben túl erős lenne a végeredmény. A festék egyébként sokáig tart, nem csomósodik, könnyen kezelhető, a vizet viszont nem bírja. Az ára boltonként és akciónként változó, általában 3000 forint körüli összegért lehet kapni.

  • Megosztás:
hirdetés