A koreai kencék egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon is, hiszen webshopokból már néhány kattintással könnyedén beszerezhetjük őket.

A neten utánaolvasva rengeteg pozitív véleményt találtam már róluk, ezért is örültem annyira, hogy kipróbálhatom a By Wishtrend TECA 1% Barrier krémjét. A leírás alapján elég ígéretesnek bizonyult. Eszerint védőréteget képez a bőrön, ami segít abban, hogy az egész nap táplált maradjon, ráadásul erősíti, nyugtatja, regenerálja az arcot, és egészségesebbé is teszi azt.

Segít visszaállítani a természetes védekezőképességét, és helyreteszi a károsodott részeket. Szintén a jó tulajdonságai közé sorolták, hogy megelőzi a pattanások által hátrahagyott hegek kialakulását. Allantoint is tartalmaz, ami nyugtat, miközben ázsiaigázló-kivonata javítja és felpezsdíti a kollagénszintézist, így feszesebbé, simábbá teszi a bőrt. Mivel pattanásokra hajlamos a bőröm, és akár már egy nem megfelelő krémtől is pöttyös lesz, kíváncsian vártam, hogy ez tényleg betartja-e, amit ígért.

A metálos fényű, kékeszöld tubus sűrű állagú, kissé homályos, fehér, gél állagú krémet rejt. Kicsit nehezebb elkenni, ezért több kellett belőle, mint gondoltam, de így is sokáig kitart egy adag. A terméket a bőrápolási rutin utolsó részeként kell felvinni, ezért én is így tettem. Felkenés után még sokáig ragadt, az esti használat után nekem reggelre száradt csak meg igazán.

Először csupán annyit vettem észre, hogy selymesebb, puhább tapintású lett az arcom, egy hét után pedig már teltebbnek és feszesebbnek éreztem. De az igazi kihívások a krémnek a kisebb pattanások voltak a homlokomon. Tesztelésként a kezdődő pöttyökre egy kicsit vastagabb réteget tettem, és vártam a hatást. Reggelre sokkal halványabbak lettek, két nap alatt pedig teljesen el is tűntek. Sajnos azt nem mondhatom, hogy minden pukli esetében hatásos, de az apróbbakat nálam könnyedén sikerült legyőznie. És a többi tesztelő előtte-utána képei alapján a neten ez nemcsak az én esetemben történt így.

Összességében meg voltam elégedve a krémmel, tényleg teszi, amit kell, de persze azért csodát nem szabad tőle várni. Kisebb pattanások ellen viszont biztosan beválik, és egyenletesebb, teltebbnek érződő bőrt varázsol.

  • Megosztás:
hirdetés