A szemöldökről ennyi szó talán még soha nem esett, mint az elmúlt pár évben. Sokan ezt kihasználva igyekeznek érvényesülni az interneten, természetesen a leghülyébb fazonokkal.

Elképzelni sem tudjuk, hová fajulhatnak még az Instagramon szárnyra kapott szemöldöktrendek. Amikor már azt hittük, ennél nincs tovább, mert elértük az abszolút mélypontot, jött a tavasz, és újabb agyszülemények pattantak elő a semmiből a szemöldöksminkeléssel kapcsolatban.

Úgy tűnik, idén is elszabadult a bloggerek túlbuzgó kreativitása, amit megzabolázatlanul pusztán arra használnak, hogy rátromfoljanak egyik-másik vetélytársuk idétlen szemöldök-kreációjára. Egy-egy trendhullám kirobbanásához pedig nem is kell több, máris utat tör magának az újabb szemöldökháború. Szembe kell néznünk a ténnyel, hogy idén sem maradunk furcsa szemöldökök nélkül. Mutatjuk, mit kínál az Instagram széles ötlettárháza!

Tavasz lévén, miért ne borulhatna virágba a szemöldökünk is? Ilyesmi magunktól sosem jutna az eszünkbe!

Aki szereti a virágos kerteket, rossz ember nem lehet. Ám nem biztos, hogy ezt a szemöldökünkkel kellene hirdetni.

Romantikusoknak frissen érkezett a masnis szemöldöktrend. A ráérősek megpróbálhatnak a szempillájukra is bokrétát kötni.

Nem árt arra is figyelni, hogy egy-egy szemöldökdizájn esetében több az effekt, mint a valós alap a képen.

A kackiás halfarokszemöldöknek egész sokan bedőltek.

  • Megosztás:
hirdetés