Az Instagramon egyre nagyobb méreteket ölt a szeplőmánia, hiszen a bájos, aranybarna pöttyök idén a natúr szépség, vagyis a természetes megjelenés szimbólumaivá váltak.

Nem új keletű a divatban, ha valaki hamis szeplőkkel ékeskedik, hiszen pár évvel ezelőtt szintén óriási imádat övezte a szépségpöttyöket, pedig volt idő, amikor a szeplőt még rejtegetni kellett.

Aztán végre mindenki megegyezett abban, hogy a parányi pigmentfoltocskák igenis bájosak, azóta pedig az aranyló pöttyök tényleg aranyat érnek, már amennyiben vannak. Ha pedig nincsenek, egész egyszerűen oda lehet pingálni őket, mint ahogy azt jó pár sminkvideóban láthattuk már.

A kifutókon és az Instagramon is hirtelen megszaporodott a szeplős teremtések száma, hiszen jóformán már mindenkin ott díszelegnek a bájos pontocskák, akár úgy teremtettek a világra, akár nem. Így bátran kijelenthetjük, hogy a szeplő újra divat, és nem baj, ha a természet nem adta meg, mert nagyon jól lehet aranybarna szemceruzával és egyéb festési technikákkal utánozni. Két egyszerű példát mutatunk.

  • Megosztás:
hirdetés