Nem mindenki bánik jól az ecsetekkel, ami a körömfestésre is igaz. Ezzel a módszerrel azonban bárkinek lehetnek szépen kifestett körmei, manikűrös segítsége nélkül.

Van, akinek megremeg a keze, más pedig képtelen a vonalon belül maradni. Az eredmény pedig általában katasztrofális: csíkos, egyenetlen felületek, lakkbuborék a köröm közepén, néhány beleragadt ecsetszállal. Ha téged is feszélyez a kis ecset használata, talán ideje körömfestési módszert váltanod.

 

Ilyen esetekben persze jól jön egy körömszakértő, aki összerittyenti a kívánt manikűrt, de amikor csak valami szimpla színezésre vágyik az ember lánya, bonyolult minták, matricák és egyéb cifrázások nélkül, a videóban látható körömfestési technika megváltás lehet.

A körömlakk-spray már egyre több színben kapható, és nagy előnye, hogy a körmökön jól megköt, a bőrről azonban könnyen eltávolítható. A használata egyáltalán nem bonyolult, ráadásul szupergyorsan szárad. Először fel kell kenni az alapozó lakkot. Ez a lépés azonban ki is hagyható, a lényeg, hogy száraz és zsírmentes körmökre vidd fel a spray állagú körömlakkot. Azután nincs más dolgod, mint 15-20 centiméterről ráfújni a körmeidre a lakkpermetet.

Nyilván az egész kezed csupa maszat lesz, amit nem lehet megúszni, de nagyon hamar, körülbelül egy perc alatt megszárad a festék. Utána, ha lefixáltad fedőlakkal, meleg vízzel és szappannal le tudod mosni a kezedről a körömlakkot.

Nem kell vakargatni, kapargatni, mivel a bőrre nem tapad, így könnyedén megszabadulhatsz tőle. Ilyen termékek egyébként már nálunk is elérhetőek, webshopokon keresztül. Azt viszont nem tudjuk eldönteni a videó láttán, hogy a festék egyenletesen eloszlik-e magától, vagy ez az eredmény azon múlik, hogy milyen dőlésszögben, és mennyire ügyesen fújjuk a körömlakk-spray-t.

  • Megosztás:
hirdetés