Egészen másképp gondolsz majd a hajszínekre, ha meglátod ennek a mesterfodrásznak a munkáit. Gondolnád, hogy egy természeti képződmény is ösztönözheti egy hajárnyalat kikeverését?

Ursula Goff fodrász és haj-stylist mesterfokon űzi a hajfestést. Művészi színérzékét most bátran kamatoztathatja, hiszen a divat jelenleg a sokszínű, élénk tónusú frizurákat szorgalmazza. A lila, kék, pink és egyéb meghökkentő árnyalatokban pompázó tincseket többnyire természetellenesnek gondoljuk, pedig ennek a fodrásznak a keze nyomán a természet színvilága kel életre.

Ursula bármire képes inspirációs forrásként tekinteni: az általa készített frizurákba beépíti a gejzírek és meleg forrásvizek környékén megjelenő gazdag színpalettát, az őszi falevelek koloritjait, a drágaköveken átragyogó napfény csillogó játékát vagy éppen a kliens kedvenc festőjének a színhasználatát. Szerinte bármiből lehet egy jó színkompozíció, amit fel tud használni munkája során. Portfóliójából kitűnik, hogy ő egészen más szemmel nézi a világot.

  • Megosztás:
hirdetés