Napi rendszerességgel vasalom a hajam, és a hajszárító is előkerül legalább hetente egyszer. Természetesen használok hővédő balzsamot, de ettől még elég nagy igénybevételnek teszem ki a hajam. Fodrászhoz is ritkábban járok, mint kellene, de ezekhez képest nincs nagyobb gond a tincseimmel. Egyedül a hajvégeim nincsenek jó állapotban, a ritka vágástól és a vasalástól töredezettek, és némelyik többfelé ágazik.

Kíváncsiságból kipróbáltam a Dove Intense Repair Expressz Hajpakolást, de nem fűztem nagy reményeket ahhoz, hogy javít a hajamon. Eddig úgy tűnik, igazam lett. Még nem használtam el az egész tubussal, de már túl vagyok jó néhány hajpakoláson, és nem vettem észre változást.

Mit ígér a Dove?

A Dove Intense Repair Expressz Hajpakolás a Dove Damage Solutions termékcsalád tagja, mely kifejezetten a sérült haj helyreállítására lett kifejlesztve. Az időjárás vagy a hajformázók által megviselt hajat segít megerősíteni és megóvni a további károsodásoktól, helyreállítani a haj szerkezetét és megelőzni a hajvégek töredezését.

Kipróbálva

Samponos hajmosás után a vizes hajamra felvittem a hajpakolást a tubuson lévő utasítások szerint. A hajszálak közepétől a hajvégek felé haladva kell felkenni, és egy-három percig várni, mielőtt kimossuk. Valószínűleg az időtartam a haj károsodottságának mértékétől függ. Én – biztos, ami biztos – kivártam a három percet, mielőtt leöblítettem. Két-három naponta hajat mostam, és minden alkalommal használtam a pakolást. A hajvégeimen ugyan nem vettem észre javulást, de a termék illata nagyon kellemes, és sokáig érezni lehet.

Bár a pakolás nem hozott eredményt, elhasználom a maradékot, mert ártani biztosan nem árt. Ettől függetlenül ajánlom kipróbálásra, mert mindenkinek más a haja, és még az is lehet, hogy lesz, akinek beválik, és ez menti meg a fodrásztól még egy kis időre. A haj regenerálásának és a töredezettség eltüntetésének viszont még mindig a hajvágás a legbiztosabb módszere.

  • Megosztás:
hirdetés