Ha már nincs időd sorban állni az üzletekben, ezeket a recepteket még az utolsó pillanatban is elkészítheted. Mindenki értékelni fogja a kreatív gondoskodásodat.

Boltban vásárolt, előre összeállított szépségápolási csomagot ajándékozni talán elcsépelt és személytelen dolog, ám egészen más a helyzet, ha te magad készíted el a kozmetikai termékeket.

A legtöbb nő egyébként kifejezetten örül az illatos, kényeztető kencéknek, pláne, ha természetes alapanyagokból kikevert különlegességekről van szó. Egy ilyen ajándékkal a törődésedet, gondoskodásodat is kifejezheted a barátnőid felé, ám ehhez nem árt, ha jól ismered a bőrtípusukat.

Az alábbi videóban három szuper receptet találsz. Az első egy mézes-fahéjas pakolás, mely hidratál, elősegíti a pattanások gyógyulását, illetve összehúzza a pórusokat. A második egy illatos, olajos arcszérum, mely gyengéden táplálja, és regenerálja a bőrt, illetve ráncmegelőző hatással bír.

 

A harmadik igazán ötletes és tartós ajándék: a méhviaszalapú szilárd parfümből csak egy keveset kell a csukló és a nyak illatpontjaira kenni, így jóval tovább kitart, mint a folyékony állagú illatanyagok. Bármilyen aromakombinációt használhatsz, tetszés szerint, vagyis teljesen személyre szabottan állíthatod össze. A videó segítségével mindegyiket könnyedén kikeverheted, csak tiszta, üres tégelyekre és egy szérumos üvegcsére lesz szükséged, na, meg persze az alapanyagokra.

  • Megosztás:
hirdetés