Mit lehet tenni, ha a természet nem áldott meg minket pajkos kis fürtökkel, melyek dúsabbá teszik a frizuránkat? Minimum betárazunk többféle hajcsavaróból és sütővasból. Vagy mégsem, hiszen a női találékonyság határtalan.

hirdetés

A göndör és a hullámos frizurák szinte minden formában divatosak idén. Legyen szó rövid, vagy hosszú hajról, szinte bármelyik fazont fel lehet dobni spirálcsigákkal, vagy lágyan leomló loknikkal. Bármilyen típusú fürtöket választunk, egy biztos, hogy kétszer dúsabb hajkoronát kapunk, ami ráadásul izgalmasabbá és nőiesebbé teszi az összképet.

Bár a hajsütővasat gyorsan és egyszerűen lehet alkalmazni, és ma már rengeteg változatban, sok kiegészítő kellékkel kapható, nem ildomos hetente többször sokkolni vele a tincseket, mert könnyen hajtöredezés lehet a vége.

A különféle hajcsavarási technikáknak és trükköknek köszönhetően, már arra sincs szükség, hogy hegyekben álljanak otthon a mindenféle átmérőjű és formájú hajcsavarók. Akkor is változatosabbá tehetjük a frizuránkat, ha nélkülözzük ezeket az eszközöket, és még csak szárítani sem kell a hajunkat, elég, ha este feltekerjük az alábbi módokon, és szabadon hagyjuk megszáradni. Sokkal fényesebb, egészségesebb loknikat kaphatunk így, melyek stílusát gyakrabban váltogathatjuk.

Az alábbi videóból a kövér, a spirál, illetve a szélfútta, hajvégi hullámok elkészítését is elsajátíthatjuk. Nem mindegyik technikával lehet időt spórolni, viszont a hajszerkezet cseppet sem sérül a frizuraformálás során. Csupán hullámcsatokra, kendőre, zoknira, illetve habzsinórra lesz szükségünk, attól függően, hogy melyik loknistílust választjuk.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés