A Dior kissé szokatlan sminkkollekcióval és kampánnyal rukkolt elő a tavaszi-nyári szezonra. Ahogy a reklámfotókból is kitűnik, a DiorSnow termékek távol állnak az ilyenkor divatos bronzosítóktól és a meleg, nyári színektől. Mindez az innováció része, hiszen a kitűzött cél, vagyis a bőr egészségének és fiatalosságának megőrzése a divatot is mindinkább átformálja, talán ennek tudható be, hogy idén egyre nagyobb hangsúlyt kap a természetességet sugárzó, világos bőr.

A Dior Science kutatóit régóta foglalkoztatja, hogyan lehet lassítani a bőrben lezajló öregedési folyamatokat. Nemrég létrehoztak egy szérumot, mely forradalmi áttörést jelent a különféle foltok és pigmentációk kezelésében, illetve csökkentésében. Felfedezték, hogy a filaggrin fehérje, mely mindenhol jelen van a bőrben, a pigmentált területeken hiányzik, ezáltal a bőrsejtek érzékenyebbé válnak a környezeti hatásokra, és úgy reagálnak, hogy túltermelik a melanint.

Ma már tudjuk, hogy a túlzásba vitt napozás és szoláriumozás felgyorsítja a bőr öregedését. A bőrön sötét foltok, kiszáradt, ráncos területek jelenhetnek meg. Talán ebből indult ki a Dior, amikor megalkotta bőrvilágosító, egészséges, egységes arcszínt kölcsönző sminkkészletét, melyet az Icy Halos elnevezésű, színes kollekcióval egészített ki.

  • Megosztás:
hirdetés