Nem takargatja pigmenthiányos foltjait, mégsem azon akad meg az ember szeme, ha a képeit nézi. Csodás sminkjeit imádja az Instagram!

Lauren Elyse gyerekkora óta vitiligo betegségben szenved, ami a melanint termelő sejteket érinti. Ilyenkor a bőr foltokban elveszítheti pigmenttartalmát, és teljesen kifehéredhet, mely a test bármely felületén jelentkezhet. Lauren arcán felnőttkorában jelentek meg a fehér foltok, de nem igazán esett kétségbe. Mindenki azt gondolta, azért érdekli a sminkszakma, hogy megtanulja profi módon elfedni bőrhibáit, ám ő ennél sokkal jobbat talált ki, hogy visszanyerje önbizalmát.

Úgy gondolja, hogy a szeme körüli fehér foltok teszik őt különlegessé, ettől kap egyedi karaktert az arca. Ezért olyan sminkeket talált ki magának, melyekkel hangsúlyozhatja egyediségét. Ám, amikor elindította szépségblogját, egyáltalán nem gondolta, hogy ilyen sokan fogják szeretni és követni sminkes munkásságát, és ennyi ember támogatja majd pozitív visszajelzésével. Jelenleg Chicagóban dolgozik sminkesként.

Pigmenthiányos foltjaihoz tervezi különleges sminkjeit, melyek nem elfedik, hanem előtérbe helyezik a betegség okozta bőrhibákat.

Úgy dolgozik Lauren, hogy a látványhoz hozzátartozzon a szemei körül elhelyezkedő, két fehér folt, és a smink részét képezze.

Nem érzi ellenségeinek a pöttyöket, foltokat, sőt, előszeretettel fest ilyeneket magára.

 

Imádja az extrém sminkeket.

Szemsminkje szinte egybeolvad a foltokkal, gyakran követi azok alakzatát és vonalát.

Nemcsak a keze ügyes, nagyon jó stílusérzékkel rendelkezik a 26 éves lány.

 

  • Megosztás:
hirdetés