A C-vitamin nagyon fontos a bőrápolásban: késlelteti a ráncok képződését, elősegíti a kollagéntermelést, halványítja a pigmentfoltokat, és visszaadja a bőr természetes ragyogását.

Az őszi szezonban sokunknak meggyűlik a baja az arcbőrével, hiszen ilyenkor a szervezetünk a gyakrabban előforduló betegségek kivédésére koncentrál, vagyis a szokásosnál is több C-vitamint használ fel, hogy megerősítse az immunrendszer védelmét.

Ha a táplálkozásunk nem követi a testünk megnövekedett C-vitamin-igényét, sokszor a nem létfontosságú szervektől, a bőrtől és a hajtól vonja el a készletet, hogy mondjuk, kivédjen egy kiadós náthát. Az immunrendszer felfokozott működését tehát gyakran az arcbőrünk sínyli meg a legjobban, mely védtelenebb és kevésbé ellenálló a káros környezeti hatásokkal szemben. Természetes módon is pótolhatjuk a bőr vitaminveszteségét, de nem árt a táplálkozásunkkal is rásegíteni a hatásra.

A C-vitaminnal dúsított arcszérumok koncentrált mennyiséget tartalmaznak az antioxidáns anyagokból, ezért hatékonyabbá teszik a bőr védelmi rendszerét. Ha az őszi-téli szezonban is szeretnéd megőrizni arcbőröd életteli ragyogását, rugalmasságát és egyenletes, foltmentes színét, az alábbi termékeket ajánljuk figyelmedbe.

 

  • Megosztás:
hirdetés