A bronzosító nem pusztán az üde, napsütötte arcszín eléréséért felelős, sőt, mondhatni, hogy ez a funkciója csak másodlagos. A bronzosító sokkal inkább az arccsont és az arc vonalának kiemelésére szolgál, persze csak abban az esetben, ha a megfelelő helyre viszed fel.

Segítünk, hogyan kell használni a pirosító nagy testvérét a legszebb hatás érdekében!

A bronzosító használata

Először is, fontos tisztázni, hogy a megfelelő bronzosító csak egy vagy maximum két árnyalattal sötétebb a bőrszínnél, az ennél mélyebb árnyalat sajnos röhejesen festhet. Emellett azt kell még tudnod, hogy a bronzosító felviteléhez a púderecset a legideálisabb, ezzel a legkönnyebb dolgozni.

Amikor lealapoztad az arcodat, vegyél fel egy kevés bronzport az ecsetedre, a felesleget óvatosan fújd le róla. A bronzosítót mindig a hajtövek végéhez vidd fel először, egészen vékony csíkban, majd innen haladj a halánték felé. Megint vegyél fel egy kevés bronzosítót, ezt az állcsonton húzd végig, illetve picit a nyak irányába is lemehetsz a természetesebb hatás érdekében.

Végül jön a lényegi rész, az arccsont, ehhez finoman mosolyodj el. Ha megérinted ilyenkor az arcodat, érezni fogod a csont élét, ennek tetejétől egészen a csont aljáig kell felvinni a bronzosítót a fülek irányába. Nem baj, ha kezdetben mindig ki kell tapogatni, ha már rutinos sminkes leszel, idővel ráérzel majd, hová kell felvinni. Amikor készen vagy, folytathatod a sminkelést az aprólékosabb részekkel.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés