A szép bőr a vonzó külső alapja. Kevesebb smink is elegendő egy szép bőrre, az ujjatlan toppok és rövid szoknyák is szebben mutatnak, ha a bőrfelület üde és ruganyos. De mit tehetsz, hogy elérd, vagy megtartsd ezt az állapotot? Gondoskodj róla körültekintően!

Tedd ki rendszeresen hideg-meleg váltózuhanynak, szaunázz és használd ki a termálvizek áldásos hatását. Évente egyszer végezz tisztítókúrát, hogy a méreganyagok távozhassanak szervezetedből, mert ha lerakódnak, akkor gyorsan problémákat – többek között mitesszereket, narancsbőrt – okoznak, melyektől az idő előre haladtával egyre nehezebben fogsz tudni megszabadulni.

A tavasz a tisztulás és a feltöltődés időszaka

A tavasz a legjobb időszak szervezeted és bőröd megtisztítására és a megfelelő tápanyagokkal való feltöltésére. A pirkadatot köszöntő madarak éneke, a kipattanó rügyek üde zöldje, a tavaszi földek semmivel össze nem téveszthető illata elfeledteti Veled az egyhangúságot és a levertséget. Ilyenkor a szokottnál is könnyebb elszakadni a mindennapi rutintól és belefeledkezni a kikelet nagyszerűségébe.

A hely, ahol minden rendelkezésedre áll

A csodás környezet és a remek adottságok mellett a Téged körülölelő figyelem teszi igazán kiemelkedővé a Spirit Hotelt, és egyben tökéletes helyszín a tavaszi méregtelenítő és vitalizáló kúrádhoz is. Itt valóra válik az álmod: a hétköznapokról megfeledkezve önmagadra összpontosítva tisztulhatsz meg és töltekezhetsz fel energiával.

22 medence közül választhatsz

Akár ragyog a nap, akár esik az eső, a Spirit Hotelben a selymes víz nyújtotta örömökről soha nem kell lemondanod, a 22 medence közül biztosan találsz kedvedre valót. Pezsgőfürdők, sodrómedence, beltéri élménymedence és egy 25 méter hosszú sportmedence várja, hogy kipróbáld!

A Spirit Hotel a gyógyvizek területén is luxust kínál, hiszen két különböző gyógyvíz állhat egyszerre a rendelkezésedre! A napról napra frissen, kémiai adalékanyagoktól mentesen feltöltött termálmedencékben fürödve megtapasztalhatod a Spirit gyógyvíz nyugtató hatását. A magas só koncentrációjú, egyedi ásványi anyag és mikroelem összetételű gyógyvízzel töltött kádfürdők sem pusztán mozgásszervi panaszok esetén nyújtanak enyhülést. Érdemes kipróbálnod, hiszen még az egészséges bőr szerkezete is erősödik és javul a vérellátása.

Izzadj a szépségedért!

A Spirit Hotel szauna világa egyedülálló élményt nyújt. Akár a száraz vagy akár a nedves meleget kedveled, egyaránt megtalálod kedvencedet az öt különböző szauna és a két fajta gőzkabin közül. Tetszés szerint a merülő medencében vagy a jégkabinban is lehűtheted magad, ami után a tepidárium kíméletes melegében jól esik a pihenés. A szaunavilág bejáratánál, a nyílt terű kandallóban lobogó tűz látványa önmagában is léleksimító; körülötte a kényelmes fotelek és kanapék olvasásra, szunyókálásra csábítanak.

Aktív pihenőknek

Ha a pihenés idején sem szeretnél lemondani a sportolásról, akkor is számtalan bel- és kültéri mozgásforma közül választhatsz! A csoportos sportprogramokon túl fallabdázhatsz, teniszezhetsz, és használhatod a kiválóan felszerelt fitnesztermet is. Ha pedig a futás szerelmese vagy, el leszel ragadtatva a szálloda körüli tavakat ölelő ösvények festői szépségétől.

Ébredj a tavasszal!

A Spirit Hotel Tavaszi ébredés csomagajánlata biztosítja számodra azt a kényeztető gondoskodást, amire mindig is vágytál. Az egyedi, 22 medencét magába foglaló spa birodalom és megannyi egészségmegőrző program a test és a lélek, az ember és a környezet közötti egyensúly megteremtését szolgálják.

Az ajándék wellness délutánnal kibővített három éjszakás ajánlat lehetőséget teremt arra, hogy tökéletesen feltöltődj. A hétköznapok nyugalma, a termálvíz ereje, a kényeztető és szépítő kezelések, valamint a harmóniát teremtő környezet energiával töltik fel a testedet és megerősítik a lelkedet. Engedj a csábításnak!

  • Megosztás:
hirdetés