Ajándékba kaptam egy mandulamagos bőrradírszappant, de hosszú ideig nem próbáltam ki. Amikor aztán megtettem, kiderült, hogy kár volt őrizgetni.

A natúr tisztálkodószer ugyanis megoldást hozott egy olyan problémára is, melyre már régóta kerestem a gyógyírt.

Természetes ápolás

Régóta küzdöttem a száraz, érdes, bebarnult könyökbőr problémájával, és az interneten fellelhető összes praktikát kipróbáltam a kellemetlenség megszüntetése érdekében – semmi sem használt. Egyik zuhanyzás alkalmával aztán a kezembe akadt a szappan, és átdörzsöltem vele a bőröm, különös tekintettel a könyökömre.

Már a törölközés alkalmával éreztem a különbséget, a bőröm nem volt érdes. Bekentem testápolóval, és másnap nem hittem a szememnek: a szárazság szinte teljesen eltűnt, és néhány használat után a bőr normál színe is visszatért.

A szappan tartalma

A Yamuna aromaterápiás szappanjai 100%-ig természetes anyagokból készültek, ugyanúgy, ahogyan az általam használt, hidegen sajtolt növényi szappan is. 

„A szappannal megfiatalíthatod, regenerálhatod bőrödet. Mivel nem tartalmaz erős mechanikai szemcséket, sem koncentrált gyümölcssavakat, bátran használhatod akár naponta is! Ha érett a bőröd, vagy attól tartasz, hogy a pattanásaid hosszú időre hegeket hagyhatnak az arcodon, akkor számodra ideális választás ez a szappan” – írják a termék weboldalán.

Bár azt írják, arcra is használható, én ide nem ajánlanám, mert szárít, és sokáig húzódik, piros lesz a bőr a szappanozás után, még krémezést követően is.

Nekem remekül bevált a tisztálkodószer, a bőröm összességében mindenhol jobb állapotban van, mint eddig. A mellkasom sokszor kipattogott, most ez a probléma is megszűnt, sőt, észrevettem, hogy a lábamon is kevésbé nőnek be a szőrszálak szőrtelenítést követően. Az első szappant ajándékba kaptam, de, miután elhasználtam, vettem egy másikat is, a termék 389 forintba került.

  • Megosztás:
hirdetés