Mióta a Hadid testvérek betörtek a divatiparba folyamatosan a média kereszttüzében állnak, a lesifotósok és a rajongók a nap minden percében árgus szemmel figyelik őket. Egyesek utálják, mások imádják őket, hiszen gazdagok, sikeresek és gyönyörűek. Utóbbival ugyan nem mindenki ért egyet, különösen azért, mert az hírlik, hogy nem a természet formálta ilyen tökéletesre őket. Különösen Belláról állítják, hogy átplasztikáztatta az arcát, amit nem lehet teljesen kizárni.

hirdetés

Volt-e plasztikája Bellának?

Persze ez ügyben csak találgatni lehet, hiszen mind Bella, mind az édesanyja, Yolanda Hadid tagadja, hogy bármikor is kés alá feküdt volna a lánya. Ugyanakkor a kevés neten keringő képből, ami Belláról készült még mielőtt szupermodell lett, levonható néhány következtetés. Különöse az orrán, de a száján is megfigyelhető a változás a mostani kinézetéhez képest, de egyesek még az arccsontjának átalakulását is spekulálják.

Igaz, az arc csontosabbá, markánsabbá válik az évek múlásával, de Bella még csak 22 éves, így ez a drasztikus változás valószínűleg nem véletlen az ő esetében. Persze a smink is sokat számít, az arc formája, részletei jelentősen megváltoztathatók egy-egy ügyes trükk és kontúrozás segítségével.

Szóval nem állítjuk, hogy biztosan volt plasztikája, de azt se, hogy nem. Ha volt is, azt nem fogja bevallani, egyrészt mivel eddig se tette, másrészt a rajongóknak biztosan illúzióromboló lenne, hogy ő sem tökéletes. Nos, a kérdést mindenki döntse el maga, de addig is figyelmetekbe ajánljuk a galériát, ahol összegyűjtöttünk néhány gyanús fotót az üggyel kapcsolatban.

Kiemelt kép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés