Brigitte Bardot a maga idejében igazi szexszimbólumnak számított, aki férfiak tucatjainak vágyálmát testesítette meg. Ebben nemcsak cicásra húzott szemei, tökéletes alakja, hanem frizurája is segített neki, mely azóta az egyik legkedveltebb fazonná vált: a Bardot-frizura ugyanis a lelapuló hajat is megfoghatatlanul dúsnak mutatja.

Ha neked is vékony szálú és tartás nélküli a hajad, akkor érdemes a jól bevált tupírfésűt elővenni, majd elkészíteni a színésznő frizuráját!

Bardot-frizura

Válassz le a fejtető elejéről néhány tincset egy tupírfésű segítségével, majd ugyanígy járj el két oldalt és a tarkód közelében is. A leválasztott tincseket tűzd félre, hogy ne zavarjanak, a kezedben maradt copfot pedig apránként kezdd el tupírozni. Alulról indulj, és úgy haladj felfelé – ne felejts el minden tincset egyesével lefújni hajlakkal.

Amikor ezekkel a felszíni tincsekkel megvagy, óvatosan tűzd fel őket, míg a frizura többi része elkészül. Az előzőleg leválasztott tincseket szépen fésüld a konty alá, oldalról is, és fogd össze a nagy madárfészek alatt. Ezután engedd ki a tupírozott részt, és fogd össze az előző copffal. Érdemes a végeredményt szintén lakkozni.

Az egyes lépéseket a következő videón is megnézheted!

  • Megosztás:
hirdetés