Nincs különösebb bajom a bőrömmel, de az orromon és az államon akad jó néhány fekete mitesszer, melyeket nemcsak fájdalmas és hosszadalmas lenne kinyomni, de utána be is gyulladnának, és pattanások nőnének a helyükön.

Ezért inkább úgy döntöttem, hogy beruházok egy pórustisztító tapaszra, mely az ígéret szerint néhány perc alatt egy egészen nagy területet kitakarít. A Balea Clear-Up Strips nevű terméket választottam, amely 999 forintba kerül a DM-ben.

Mit tud a pórustapasz?

A dobozban hat darab pórustapasz volt egyenként csomagolva, a kis tasakokon pedig részletesen feltüntették, hogyan kell használni a kellemes tapintású, keményebb törlőkendőre emlékeztető anyagot. Bár az útmutató német nyelvű, az ábrákból is rájöttem, hogy a tapaszt megnedvesített felületre kell felhelyezni a fényes felével lefelé, majd lenyomkodni, várni 15 percet, ezután pedig lehúzni. A dobozról az is kiderült, hogy orron, homlokon és állon használható.

Én először a legproblémásabb helyen, az orromon próbáltam ki, a csomagoláson feltüntetettek szerint jártam el, és a 15 perc elteltével egészen meglepődtem, amikor lehúztam a tapaszt. A fény felé tartottam, és láttam, hogy az egész tele van apró – nem túl gusztusos – tüskékkel, vagyis tényleg kiszedte a mitesszereket.

Ezután az orromat is alaposan megvizsgáltam a tükörben, és láthatóan tisztább lett, bár egy bőrradírozás még ráfért, mert a nagyobb mitesszereket csak félig húzta ki a tapasz, így azok némileg kiálltak a bőrből. Másnap kipróbáltam az államon is, és ugyanaz történt, ami az orromnál. A hat darabos kiszerelés nekem csak két hétig volt elég, mert annyira tetszett a látványos hatás, hogy egy-két napos kihagyással elhasználtam négy tapaszt az orromra, illetve kettőt az államra. Valószínűleg újra fogom venni.

  • Megosztás:
hirdetés