Rihanna kozmetikai cége, a Fenty Beauty nemrégiben piacra dobta a limitált kiadású, ezüstszínű highlighterét, ami olyan nagy siker lett, hogy valószínűleg más márkáknál is találkozhatunk majd vele a jövőben.

hirdetés

Mielőtt bárki is lelkesen megvásárolja és felviszi az ezüstös púdert, nem árt megismerni a használat szabályait, hiszen a legtöbben eddig csak arany vagy fehér beütésű highlighterrel dolgoztak, és ezeket merőben máshogy kell kezelni, mint szürkés társaikat. Fontos, hogy tudd, hogy az ezüst sosem fog olyan természetes hatást adni, mint a hagyományos highlighter, de, ha jól alkalmazod, nagyon szép lesz a végeredmény.

A legfontosabb szabály, hogy, míg az arany, a krémszín és a fehér az arccsonton mutat a legjobban, az ezüstöt inkább a halánték tájékán érdemes hangsúlyozni, és lefelé haladva a járomcsont tetejéig fokozatosan halványítani.

Mindig árnyékold a bőrt némi pirosítóval az arccsont alatt: a legjobb, ha narancsos árnyalatot használsz, mert ez elmélyíti az ezüstös csillogást, a kékes alapú pirosítókat viszont nem szerencsés ezüsttel párosítani, mert együtt lilásnak mutatják a bőrt.

Az ezüst highlighter sajnos nem áll jól mindenkinek. Inkább a sötétebb bőrtónushoz illik, és a nyári barnaságot is kiemeli, de a világos bőrt sápasztja, és még fehérebbnek mutatja.

  • Megosztás:
hirdetés