Szempillaspirálból rengeteg típus létezik, dúsító, hosszító, vízálló, színes, szagos, alapozós, de az Avon most egy egészen érdekes darabbal lépett a piacra, mely a Mega Effects – vagyis mega hatás – névre hallgat.

Különlegessége a festőpemzlire hajazó ecsetben rejlik elsősorban, mely kicsit bizarrul fest – az első szempillaszínezők egyébként hasonlóak voltak, ecsettel kellett felhordani őket. Minden újra kaphatóak vagyunk, ezért szívesen teszteltük a terméket.

Mega Effect teszt – mit tud a szempillaspirál?

Már a csomagolás sem hagyományos, kis lapos dobozkában található a spirál, illetve ezt már nem is lehet annak nevezni, mondjunk inkább ecsetet. Javasolt óvatosan kihúzni, mert a túl nagy lendület miatt a festék szétrepül, és nem mutat jól a fürdőszoba egyes elemein. A használathoz mozgatni lehet a fejet, mindenki úgy állíthatja be, ahogy neki kényelmes.

Én elsőre rögtön egy kilencven fokos megoldással próbálkoztam. Az ecseten elsőre nagyon sok festék van, és nehézkes lehúzogatni a tartó oldalán. Maga a szerkentyű könnyen használható, de az biztos, hogy kell némi gyakorlás, amíg rájön az ember, hogy tudja a legszebb végeredményt megalkotni.

A pillákat jól lehet vele formázni, szép ívet ad nekik, nem ragadnak össze, bár a festék mennyiségénél fogva könnyen csomók alakulnak ki, de azt egy fogkefével lehet korrigálni, esetleg, ha már a másik szempillára felhordtam a festék nagy részét, akkor azzal.

Nekem a kellemes meglepetés az volt, hogy az alsó pillákat sokkal jobban lehet vele pingálni, mint a hagyományos spirállal. A festék tartós, nem pereg le a nap végére sem, összességében meg vagyok vele elégedve, 3100 forintért megéri.

  • Megosztás: