Egyre elterjedtebb a CC krém, de sokan félnek megvásárolni, mert nem tudják pontosan, hogy mire is jó, vagy miben más, mint egy egyszerű alapozó.

Ha te sem tudsz dönteni, segítünk: elmondjuk, hogy melyiknek mi a szerepe, így jobban fogod látni, hogy melyikre mikor van szükséged.

Mire jó a CC krém?

Mivel a CC krém tulajdonképpen a színezett hidratálók egy típusa, nemcsak optikailag teszi szebbé a bőrt, de ápolja, és puhábbá is varázsolja azt. Használata előtt nem kell arckrémet felvinni. Csökkenti a bőrpírt, és elfedi a pöttyöket, kiegyenlíti a bőr tónusát, öregedésgátló hatással bír, és fényvédő hatása is van. Elfedi a sötét foltokat a bőrön, és idővel el is tünteti azokat. Mindennapi használatra is ideális, és főként akkor jön jól, ha sietsz, mert csak gyorsan felkened, és már mehetsz is.

Mit tud az alapozó?

Ezzel szemben az alapozó sokkal simábbnak és pórusmentesnek mutatja az arcot, csökkenti a bőr fényességét, viszont sok esetben szárít, ezért szükséges alá valamilyen hidratáló krém használata. Egész nap a helyén marad, kiegyenlíti a bőrfelszínt, és a színét is egységesebbnek mutatja. Ha aknés vagy zsíros a bőröd, vagy hosszú nap elé nézel, esetleg erősebb sminket teszel fel, válaszd az alapozót!

  • Megosztás:
hirdetés