A laza, könnyű, szélfútta hullámok minden nyáron divatosnak számítanak, idén pedig, amikor amúgy is nagyobb teret nyert az etno trend, különösen divatosak.

A hullámos haj az egyik legszexibb frizura, amit félhosszú vagy hosszú hajból elkészíthetsz, és, mivel a lokniknak nem kell tökéletesnek lenniük, gyerekjáték elkészíteni.

Romantikus loknik hajsütővassal

MichellePhan videóit amúgy is imádom, így nem maradhatott ki ebből az összeállításból sem: ebben a videóban azt mutatja meg, hogyan készíthetsz gyönyörű, romantikus loknikat hajsütővassal.

Kiindulásnak frissen mosott, száraz és tökéletesen csomómentes hajra lesz szükséged, amit aztán egy alsó és egy felső szekcióra kell osztanod. A hajsütővasat tedd közel a hajvégekhez, majd kezdd el feltekerni, ahogy a videón is látod – ügyelj rá, hogy minden tekeréskor a haj hozzáérjen a sütővas felületéhez.

Michelle egyébként nem használ semmit a hajára, mielőtt besütné azt, mert szerinte az ilyen szerektől csak túlmelegszik a haja – ő a védelem érdekében az alapos hidratálásra esküszik.

Hajsütővas nélkül

Ha szeretnéd kímélni a hajadat, sütés nélkül is elérheted a laza, szélfútta, hullámos hatást. Saammage technikájához nem lesz másra szükséged, mint valamilyen hajhabra, ami ad egy kevés tartást és textúrát a hajadnak, néhány apró csatra, amivel majd rögzíted a hajadat, illetve egy kevés fixáló szerre. A technika akkor működik a legjobban, ha nem frissen mosott hajon használod – ha száraz hajjal szeretnéd kipróbálni, fújj egy kevés vizet a tincseidre. Ez után dolgozd el a habot a hajadban.

A szemöldököddel egy vonalban válaszd alsó és felső részre a hajadat, majd az alsó részt is oszd két szekcióra – innentől már semmi bonyolult dolgod nem lesz, egyszerűen csak be kell fonnod a négy részre osztott hajadat. A tincseket körülbelül 25 perc múlva ki is bonthatod.

Hippi stílus reggelre

A 0TwistedSister0 nevű Youtube-felhasználó egy egészen kreatív ötletet osztott meg az oldalon – ezekhez a hullámokhoz gyakorlatilag nincs is másra szükséged, mint egy gumis hajpántra, amit ebben a szezonban biztosan nem lesz nehéz beszerezned.

A legjobb, hogy a frizurát száraz hajból is elkészítheted, elég, ha egy kevés hajhabot eloszlatsz a hajadon, majd felteszed a pántot, és a hajadat tincsenként köré tekered, úgy, hogy a tekerés után lógva maradó részt mindig hozzáfogod a következő tincshez.

A feltekert hajat fújd be egy kevés hajlakkal, majd hagyd így éjszakára – de az etno trend jegyében ez a frizura akár nappali viseletnek is megteszi, estére pedig elég, ha leengeded a hajadat – máris kész a szexi party-frizura.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés