Hallottál már olyan sminkről, amit a McDonald’s legendás szendvicse, a Big Mac ihletett? Szerencsére ez nem a make-up alapanyagaira, csupán a színhatásaira értendő.

A mi fejünkben a hamburger és a smink sehogy sem jön össze, legalábbis nem sző hidat közéjük a képzeletünk. Eddig még fel sem merült bennünk, milyen lenne a zsemle aranysárgája a szemhéjunkon, és hogy mutatna az arcunkon a húspogácsa barnája. Sőt, a szalmasárga hasábburgonya sem lódította meg a fantáziánkat, hogy magunkra kenjük az árnyalatát, ahogy a krumplis tasak tűzpirosát sem vizionáltuk még rá a szánkra.

Na, de megtette helyettünk egy sminkmester, Katie Jane Hughes, aki saját bevallása szerint szeret olyan tónusokat kombinálni, melyek nyilvánvalóan ütik egymást, mégis összhangot teremtenek az arcon. Így született meg a Big Mac Energy névre keresztelt sminkje, mellyel minden bizonnyal új stílust teremt a nyári-őszi trendek között.

A McDonald’s által ihletett sminknek már lelkes követői is akadnak az Instagramon, akik szerint a piros rúzs és a szalmasárga vagy narancssárga szemhéjfesték igenis összepasszol. Egy biztos, hogy a sárga szemfestés most egyébként is nagyon divatos.

 

  • Megosztás: