Kétségkívül ez az év legfurcsább terméke, de van benne ráció, ha valaki ódzkodik a szemöldök-tetoválástól. Mellesleg, a szemöldökparóka természetesebb hatást kelt, és otthon felragasztható.

Nem csodálkozunk azon, hogy a szépségápolásban igen jártas koreaiak fejéből pattant ki a szemöldökparóka ötlete, mely minden bizonnyal a ritka, formátlan szemöldökök megmentője lehet. Azért csak lehet, mert, bár működőképes, és olyan eredményt kaphat tőle az ember, mely szőrszálhasogató szemmel nézve is természetes hatást kelt, a zselés ragacsba kevert instant szemöldökszálakkal azért meg kell barátkozni, és egyáltalán nem biztos, hogy ez mindenkinek könnyedén megy.

Először is, nem tudni – mert csak koreai nyelven kering leírás róla az interneten -, hogy az átlátszó trutyi valódi szemöldökszálakat tartalmaz-e, vagy csupán mű utánzatról van szó, mint mondjuk a műszempillák esetében. Mi csak remélni merjük, hogy az utóbbi. Ha azt vesszük, tényleg nem sokban különbözik a termék a műszempilláktól: ezt is ragasztani kell, csak épp a szemöldökre, és ugyanúgy dúsabb látványt garantál, miközben a hiányos részek pótlására is tökéletesen alkalmas.

Az angolul csak Sticker Brow néven nyilvántartott terméket a koreai sminkes márka, a WAKEMAKE gyártja, és egyelőre még nem igazán terjedt el a köztudatban. Az interneten csak korei webshopokban és az eBay-oldalakon elérhető. A használatáról készült videót azonban az Instán is elkezdték megosztogatni, így csak idő kérdése, mikor válik felkapottá a felragasztható szemöldökparóka.

Szerintünk zseniális ötlet, de a zselés ragacsba rejtett szemöldökszálak látványa kissé taszító, és azt sem tudjuk elképzelni, hogy olyan tartós lenne a dolog, például, ha megázik az ember az esőben, vagy kissé megizzad a kánikulában. Ez csak találgatás részünkről, mert egyelőre rejtély, hogy mit és mennyit bírnak ki a pótszálak, erre a videó sem tér ki. A felvitele nem tűnik túl bonyolultnak, de valószínűleg gyakorolni kell, különösen abban az esetben, ha a szemöldök teljesen formátlan vagy részben hiányos, és nemcsak a dúsítás, hanem a korrekció az elsődleges cél.

  • Megosztás:
hirdetés