Szerkesztőségünk hatféle fátyolmaszkot tesztelt, a bőrtípusunknak megfelelően összeválogatva. Eláruljuk, mi lett a végeredmény!

Ma már nem vitatjuk, hogy az ázsiai nők profik a fiatalság megőrzésében. Szépségrutinjukból érdemes ellesni pár jól bevált fogást, mert csak profitálhatunk belőle. Az általuk kedvelt, gondosan válogatott növényi hatóanyagokban bővelkedő fátyolmaszkok többsége már hazánkban is elérhető, ezért úgy gondoltuk, kipróbáljuk a két legnépszerűbb tajvani márka termékeit – természetesen nem mindet, mert ahhoz jóval nagyobb tesztcsoportra lett volna szükségünk.

A Neogence és a Narüko fátyolmaszkjaiból válogattunk, mert mindkét cég számára kiemelkedő fontosságú a természetközeliség megőrzése, emellett nagy hangsúlyt helyeznek a gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagokra, melyekkel egyáltalán nem spórolnak, ezt tapasztalatból tudjuk.

Képgalériánkban olvashatod a véleményünket az arcmaszkokról. A tesztalanyok: Adrienn, Patricia és Kriszta. Mindhárman eltérő bőrtípussal rendelkezünk, így még átfogóbb képet tudunk adni arról, hogy kinél milyen hatóanyagok váltak be. A teszt folyamatos, később jövünk a többivel. 

  • Megosztás:
hirdetés