Télen a fűszeresebb illatokat kedveljük, de amikor meglegyint minket a tavasz frissessége, lágyabb, üdébb, könnyedebb parfümökre váltunk. Ezek a gyümölcsös, virágos aromák pont ilyenek.

Egyesek a hangulatukhoz, a személyiségükhöz, míg mások az öltözködési stílusukhoz választanak parfümöt. Bármelyik típusba tartozol, mindenképp a személyes élmény vezérli a döntésedet, mely belülről fakad. Ám az évszakok jellemzői is valamilyen szinten hatással vannak ránk, amikor a számunkra legmegfelelőbb illatfelhőt keressük.

A tavaszról elsősorban a romantika, a szerelem, a világos, tiszta, fehér fények játéka, a lenge, nőies ruha, a friss, éltető zápor, a virágillat, a zamatos gyümölcsök íze és a természet ezerféle, áradó illategyvelege jut eszünkbe.

Ilyenkor ösztönösen a könnyed, éteri aromák csábítanak el minket, melyek felidézik bennünk az ébredező természet szépségét és tobzódását. A parfümkészítőket ugyanezek a gondolatok vezérlik ilyenkor. Most olyan friss illatokat és parfümújdonságokat mutatunk be nektek, melyeket volt szerencsénk kipróbálni.

  • Megosztás:
hirdetés