Amikor azt hiszi az ember, hogy a divat már nem tud újat mutatni, mindig felbukkan valami újdonság, ami még a legavatottabb szemnek is meglepetést okoz.

Most a sminkelés terén jelent meg egy új trend, a hullámos szemöldök, ami egyelőre még csak az Instagramot hódította meg, de a hashtagelt fotók számából ítélve egyre többen próbálják ki a furcsa irányzatot.

Bár a sminkguruk állítják, hogy a különös makeup teljes egészében sminkkel készült, a legtöbb ilyen kép inkább művinek tűnik, és ordít róla, hogy a Photoshopot hívták segítségül a hullám megformázásához.

Persze voltak, akik ténylegesen kipróbálták a hullámos szemöldököt, de az eredmény sajnos itt sem lett jobb, sőt, talán még érdekesebb az összhatás, mint a manipulált képeken – ráadásul itt egy másik új őrülettel, a hullámos ajkakkal is kombinálta a lány. 

 

A hullámos ajkak is főleg Photoshoppal kivitelezhetők, de hamarosan biztosan lesz olyan technika, ami sminkkel is lehetővé teszi az elkészítését. Te mit gondolsz ezekről a furcsa trendekről? Tetszenek, vagy inkább bízol benne, hogy a hamvaikba halnak?

  • Megosztás:
hirdetés