A klasszikus bob és a vállig érő lob frizura majdnem olyan sokféleképpen formázható, mint a hosszú haj, és nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy csipetnyi fantázia.

A félhosszú, állig vagy vállig érő haj praktikus döntés lehet számodra, ha szeretnéd lerövidíteni a hajmosás, szárítás procedúráját, viszont a gyorsan tükörbaráttá varázsolható frizurán kívül a változatos megjelenést éppoly fontosnak érzed.

A frizurád valójában a stílusod része, pontosan úgy, ahogy az öltözéked. Működhet akár remek kiegészítőként, mely finom nőiességet csempész hétköznapi szerelésedbe, illetőleg feldobja az összképet. A csalafinta fonások szépen keretezik az arcot, kiemelik a finom nappali sminket, és különlegesebbé teszik a hajviseleted. Akár rövid, akár hosszabb bob fazonnal rendelkezel, bátran variálhatod a hajad a hét minden napján: csempéssz bele lágy, szélfútta loknikat, fond be, vagy csavard meg a tincseket, készíts magadnak mini kontyot, vagy használj csillogó csatokat. Mutatunk pár kreatív ötletet, arra az esetre, ha kifogynál az ötletekből!

  • Megosztás: