Izgalmasabbá teheti az ünnepváró időszakot egy olyan kalendárium, melynek zárt ablakocskái mögött szépségápolási termékek rejtőznek édesség helyett. Mi felnőttként is imádjuk a meglepetéseket!

A kozmetikai és szépségápolási márkák szinte minden évben versengenek egymással, hogy kié lesz a legcsábítóbb, legizgalmasabb, legdekoratívabb csomagolásba bújtatott adventi naptár, ezért igyekeznek mindig rátromfolni a másikra. Ez jó hír nekünk, nőknek, hiszen a bennünk lakozó gyermeki lélek szinte szomjazza a meglepetéseket, különösen, ha szuper bőrápoló kencékről, dekorkozmetikumokról és illatokról van szó.

Egy ilyen csomag mindent magában foglal, amit imádunk: a gyönyörű, ünnepi díszdobozt, ami a kreatív grafikáktól annyira szívmelengető, egy szórakoztató játékot, mely izgalmasabbá teheti a karácsonyra hangolódó napokat, illetve a meglepetés és az ajándék örömét, ami már kora reggel felvillanyozhat bennünket.

Bár egy ilyen naptár igencsak próbára teheti az önfegyelmünket – hiszen nem illik egyszerre kibontani az összes fiókot és ablakot -, megéri a várakozást, mert azért elég jó dolgokat szoktak belerakosgatni, így biztos, hogy a csalódás elmarad.

Hagyunk mindenkit izgulni és meglepődni, vagyis nem áruljuk el, melyik dobozka milyen csecsebecséket rejt magában!

  • Megosztás:
hirdetés