Az ásványok csillogó színvilága már jó ideje foglalkoztatja a divatot. A frizurák terén eddig csak hajszínezésig fajult a dolog, de ez a fodrász továbblépett egy szintet.

Már nem is tudjuk, hogyan kezdődött az egész: az ásványokkal és féldrágakövekkel díszített ékszerek után valahogy zúdulni kezdtek az ötletek. Megjelentek az ametiszt, opál, rózsakvarc, tirolit és egyéb színpompás kövek tónusimitációi a haj-, smink- és körömtrendekben, de még az esküvői tortákat is behálózták mesés tündöklésükkel.

Frizurafronton eddig csak a hajszín manipulálásával érték el a geode stílust, ám Caitlin Ford hajszínszakértő gondolt egy merészet, és szintet ugrott.

Nem csupán megfestette a hajtincseket, hanem az ametiszt irizáló, kristályos csillogásának utánzására egy egészen új technikát fejlesztett ki. Gyönyörű, háromdimenziós színpompát rittyentett modelljének fejére, ezüstös csillámporral imitálva a kvarc éleit.

Valószínűleg nem a tartós fajtából való ez a frizura, de alkotás közben nem is a praktikusság vezérelte a fodrászt. Inkább az volt a célja vele, hogy egy ámulatba ejtő remekművet hozzon létre, és ami azt illeti, ezt teljesen sikerült elérnie.

Lélegzetelállítóan szép lett a végeredmény! A mini videón azt is megnézhetitek, hogyan érte el a háromdimenziós hatást és az irizáló ragyogást.

  • Megosztás:
hirdetés