Mindenki szereti, ha dús és tökéletes a frizurája, de az elkészítését a legtöbben szívesen kihagynák a reggeli rituáléból. Ha így fekszel le este, reggel nem kell a tincseiddel bíbelődnöd!

Nem mindenki szeret reggelente hosszasan tollászkodni a tükör előtt, sokan pedig az idő szűke miatt kénytelenek elbliccelni a gondos frizurakészítést. Sajnos nincs olyan hajhossz, mely ne igényelne egy kis korrigálást és rendbetételt, miután szétzilálta az ágy. Persze, egy könnyen kezelhető, jó fazon már fél sikert jelent, de az sem árt, ha időspóroló trükkökhöz folyamodik az ember lánya.

Nem muszáj kényelmetlen pózban, hajcsavarókkal aludnod este, hogy reggel boldogan pillanthass a tükörbe: az alábbi videó öt különféle fazonú és típusú hajhoz mutat az esti szépségrutinba gyorsan és könnyedén beiktatható tippeket, ha nem szeretnéd reggel dúsítással, beszárítással vagy hajsütéssel tölteni az idődet. Vékony szálú, göndör, hullámos és egyenes hajúak is találnak hasznosítható ötleteket ebben a remek kis összeállításban.

  • Megosztás:
hirdetés