Egyre divatosabb a 3D-s, tartós műszempilla, melyet ideális esetben tanfolyamot végzett szakember rak fel, de még így is vannak veszélyei.

Összegyűjtöttünk három hátrányos tulajdonságot, amiről eddig nem biztos, hogy tudtál, pedig fontos lehet.

A saját szempilla bánhatja

A 3D-s műszempillát a saját szempillákhoz rögzítik, ezek épségének megőrzése érdekében pedig érdemes olyan szakemberrel végeztetned a műveletet, akiről tudod, hogy jó minőségű anyagokkal és ügyesen dolgozik. Ugyanis, ha gyengébb a szempillád, vagy alacsony színvonalú pilla és ragasztó kerül rá, sajnos ki fognak hullani az eredeti szálak is.

Megoldhatja a sminklemosó

Egyes ragasztók meglazulhatnak a zsíros vagy olajos sminklemosóktól, minek következtében leesnek a műszempillák. Ez megelőzhető, ha olajmentes tonikot használsz, ez azonban erősen szárít, utána nem árt hidratálni a szemed környékét, illetve minden bőrfelületet, ahol használtad.

Megviseli az alvás

Ha nem szeretsz az oldaladon vagy a hátadon aludni, készülj fel rá, hogy reggel talán ritka és deformált szempillával ébredhetsz. Az éjszakai forgolódás és súrlódás próbáján nem biztos, hogy átmegy a 3D-s műszempilla, szó szerint még álmodban is vigyázni kell rá.

  • Megosztás:
hirdetés