Az alábbi bloggerek betekintést engednek a smink- és frizuratrükkök, illetve a kozmetikai termékek világába. Van mit tanulni tőlük!

Az Instagram tele van úgynevezett influencerekkel, akik – legyen szó szépségápolásról vagy divatról – megmondják a tutit. Persze, nem mindegyikükre érdemes hallgatni, vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tanácsokat osztogatnak.

Az alábbi három nő közül van, aki főként a sminkeléshez nyújt inspirációt, és olyan is akad, aki a sminkes és frizuratrükkökben egyaránt jártas, sőt, kozmetikai termékeket és házi recepteket is szívesen tesztel, hogy neked már ne kelljen.

Ariba Pervaiz elfoglalt, kétgyermekes anyuka, aki divat-, smink- és hajtanácsokat osztogat. Tőle sokat megtudhatsz a frizurakészítésről és a hajápolásról, illetve ellesheted, hogyan kell különleges, alkalmi sminket készíteni, de olykor-olykor a bőrápolási trükkjeit is megosztja követőivel.

Caro Losada az erős smink híve, amit nappali viselet gyanánt nem ajánlunk, viszont sok más hasznos dolgot átvehetsz a bőrápolási rutinjából. Ő nem fél kipróbálni az interneten keringő házi recepteket, és csak azokat osztja meg az Instán, melyek valóban beváltak nála. Különféle szépségápolási kütyüket és kozmetikai termékeket is szívesen tesztel, a véleményét pedig videókkal igazolja.

Violette a francia nők kifinomult stílusérzékével sminkel, de nemcsak szépérzéke miatt érdemes tanulni tőle, hanem, mert sminkmesterként bennfentes trükköket oszt meg követőivel, és gyönyörű képeiből mindig előre megtudhatod, hogy mi az aktuális divat.

  • Megosztás:
hirdetés