A 2012-es sminktrend bárkinek kedvez, hiszen a hangsúlyos színek mellett továbbra is biztos befutók a természetes szépséget kiemelő lágy, pasztelles árnyalatok. Attól függően, hogy melyik áll hozzád közelebb, vagy milyen hatást szeretnél elérni, gyönyörűen kiemelheted arcod legelőnyösebb részeit.

A nyári sminkek közös jellemzője, hogy az alapozás továbbra is rendkívül könnyed, szinte láthatatlan. Ebben az évszakban különösen szörnyű látványt nyújtanak a meleg hatására megolvadt alapozók, így a kánikulában inkább mellőzd őket. Használj helyettük színezett hidratálót vagy a sokak által kedvelt BB-krémek valamelyikét, melyet leheletnyi púderrel fixálj.

Az élénk színek közül szemhéjpúderként különösen ajánlottak a kék és a zöld különböző árnyalatai, a rúzsokat tekintve pedig a narancs, a piros és a pink színek. A natúr sminkeknél a szemek tussal vagy szemceruzával vannak kiemelve – természetesen az elmaradhatatlan szempillaspirállal hangsúlyozva – , az arcra pedig pirosító helyett többnyire bronzosító kerül. A most következő trendi sminkekkel te is bátran kísérletezhetsz!

  • Megosztás:
hirdetés