A retró divatot éltető, spanyol Bimba & Lola márka sohasem elégszik meg egy szimplán csak bájos arcocskával, így mindig olyan modellt választ a kollekciója promotálására, aki igéző, drámai tekintettel hipnotizálja a közönséget. Az elmúlt években Marina Perez és Tati Cotliar is pózolt nosztalgikus hangulatú kampányfotóin, melyek a negyvenes-ötvenes éveket elevenítették fel. A múltidéző kiegészítőket és ready to wearruhákat forgalmazó cég ezúttal a harmincas évekig nyúlt vissza, és Rajzák Kingát kérte fel, hogy keltse életre az általuk megálmodott vintage stílust.

Jobb választást mi sem tudnánk elképzelni, hiszen a képek modern hatása ellenére is úgy festett a gyönyörű felvidéki lány, mintha egy időgép repítette volna oda a fotózásra. Ehhez persze a haja és sminkje éppúgy hozzájárult, de sokkal inkább a kisugárzása és finomsága keríti hatalmába az embert.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a fotókat készítő Alice Rosati is behódolt az új trendnek, miszerint úgy kell megörökíteni a modellt, mintha az egy futtában elkattintott, véletlenszerű pillanatkép lenne. Az alapelgondolás tetszik, de a nagy térben kallódó alakon elég nehéz megfigyelni a ruhákat és a kiegészítőket, nem egyszer pedig az arányok is torzulnak a szokatlan szögből elkapott felvételeken. Ám Kinga mindezek ellenére csodaszép a kreációkban, a kollekció pedig szerintem fenomenális. A lookbook-képeket szintén érdemes jól szemügyre venni, mert a Bimba & Lola webshopja Magyarországra is szállít.

Képek: www.bimbaylola.es.

  • Megosztás:
hirdetés