A Daalarna magyar divatmárka egyre több ember számára ismerős. Most három szerencsés meg is nyerheti az új kollekció egy-egy darabját!

Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra

A mindenkori érzékiség gondolatiságát adja vissza kollekcióiban Benes Anita, a Daalarna divattervezője. Azok, akik ismerik ruháit, leggyakrabban nőiességüket és időtlen eleganciájukat emelik ki. Munkáit izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jellemzik. Fő profilját az alkalmi és esküvői ruhák alkotják, de filozófiája messze túlmutat az arisztokratikus elképzeléseken.

Mivel egyedi ruhákat készít, Anita számára a megrendelők igénye a legmeghatározóbb tényező tervezéskor. Minden kollekcióban szem előtt tartja a vendégek elképzeléseit, ugyanakkor fontos számára saját ötleteinek megvalósítása, illetve egy előremutató, trenddiktáló vonal bemutatása is.

Merészebb inspiráció

Inspirációt elsősorban a különleges alapanyagok jelentenek számára, sőt egy-egy anyag textúrája annyira el tudja varázsolni, hogy szinte maga előtt látja a kész ruhát.

A 2014-es kollekció esküvői ruháinak tervezésénél nagy hatással volt rá a kifutókat jelenleg uraló finom erotika, amelynek menyasszonyi ruhákban való megvalósítása igazi kihívás volt a számára. A kollekcióról elmondta: ártatlanság és a csábítás izgalmas párosítása fedezhető fel minden egyes ruhában, amely egy új, merészebb irányvonalat képvisel a Daalarna kollekciók sorában.

Daalarna és Vöslauer nyereményjáték!

A Daalarna és a Vöslauer sikeres együttműködése nem a véletlennek köszönhető. Mindkét márkának fontos az egyediség, a minőség és a divat.

Ahogy a Daalarna színpompás ruháival, úgy a Vöslauer rengetegféle ízével – jelenleg például a legújabb Citrom-Málna és Ribizli ízesítésű ásványvizeivel – kápráztatja el az igényességet kereső vásárlót, így nem meglepő, hogy közös nyereményjátékot indítottak.

A szeptember 21-ig tartó játék keretében 3 egyedi Daalarna koktélruhát nyerhetnek a legújabb kollekcióból azok a szerencsések, akik kipróbálnak 2 bármilyen Vöslauer ízt és feltöltik a vásárlásról kapott blokk AP kódját a http://nyeremenyjatek.voslauer.hu oldalra.

Anita elmondása szerint a ruhaköltemények klasszikusan elegáns darabok lesznek, amelyek egyszerre érzékiek és sejtelmesek, viselőjük nőiességét pedig még jobban kihangsúlyozza az olasz csipke finomsága.

  • Megosztás:
hirdetés