Valószínűleg már többször is próbálkoztál különböző, egyszerűnek tűnő frizurák elkészítésével, de valahogy sosem kaptál olyan végeredményt, mint a vörös szőnyeges celebek hajkoronája. Pedig egy alkalmi frizura elkészítése nem feltétlenül kell, hogy fejtörést okozzon, hogy fájdalmas pénzösszegekbe kerüljön vagy, hogy 15 éves tapasztalatot követeljen.

Friedman Peti, a TONI&GUY magyarországi szakértője pár lépésben bebizonyítja neked, hogy akár te is elkészítheted a nyár legglamúrosabb frizuráját, otthon, egyedül, a tükör előtt! Készen állsz?

Pár lépés, gyönyörű végeredmény

1. Tisztítsd meg hajad a szennyeződésektől, hogy tiszta lappal vághass bele a tökéletes partifrizura elkészítésébe. Használd a sérült hajra kifejlesztett TONI&GUY sampont és kondicionálót, amely amellett, hogy táplálja hajad a tövektől egészen a hajvégekig, egyedülálló védelmet is nyújt a szerkezetének.

2. Következő lépésként permetezz gazdagon nedves hajtincseidre hőálló hajpermetet, így a napsugárzás káros hatásaitól is megvédheted frizurádat.

3. Oszlass el hajkoronád teljes felületén Volumen Növelő Hajhabot így dúsabb hatást érhetsz el – hajadnak volumene lesz, és könnyebben tudsz majd vele dolgozni.

4. Készíts erőteljes oldalválasztékot, majd szárítsd meg a hajad!

5. Szárítás közben apró mozdulatokkal fogd össze tincseidet, és növeld tovább hajad tömegét!

6. Miután ezzel megvagy, és teljesen száraz a hajad, fogj egy nagyobb kefét, és durva mozdulatokkal véglegesítsd a már előkészített oldalválasztékot. Onnan, ahol kevesebb tincs maradt, fésüld át hajad a tarkódnál a másik oldalra.

7. Tupírozd fel hajvégeidet, majd egy vékony, az aznapi szettedhez illő hajgumival fogd össze tincseidet egészen közel az arcodhoz, a füled mögött, majd csavard fel copfod kontyba, és hajtűkkel biztosítsd az egész napon és estén át garantált tartást.

8. Ha kemény nap elé nézel, fixáld hajad erős tartású hajlakkal, hogy egész nap olyan legyen a frizurád, mint amikor kiléptél a lakásból!

Ne feledd: frizurád éppúgy megjelenésed része, mint a ruhadarabok, amelyeket aznapra választottál! A sikkes oldalkontyhoz öltözz elegáns és letisztult darabokba!

Ha a többi stílusra is kíváncsi vagy, látogass el a Hairmeetwardrobe oldalára vagy a www.facebook.com/HairMeetWardrobe-ra, a termékeket pedig keresd a DM üzletekben!

Fotó: Taskovics Dorka
Haj: Friedman Péter
Smink: Nagy Dorottya
Modellek: Patrícia / Visage; Alexandra / Visage

 

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés