Kétségtelen, hogy a fő esküvőszezon a tavasz és a nyár, hiszen ilyenkor virágba borul a természet, és legtöbbször kellemes az időjárás.

Sokan döntenek még az őszi esküvő mellett is, a tél viszont a legnépszerűtlenebb időszak a házasulandók körében. Ez valahol érthető, hiszen korábban sötétedik, hideg van, és nehezen veszi rá magát az ember, hogy bármit is csináljon, ráadásul ott a karácsony. Ám a hátrányok mellett rengeteg előnye is van, ha a jeges évszakban mész férjhez: fel is sorolunk három olyat, ami bizony, azt mutatja, hogy a téli esküvővel még jobban is járhatsz, mint a nyárival!

Nem kell az időjárással törődni

A legtöbben éppen azért döntenek úgy, hogy nyáron házasodnak, mert abban bíznak, hogy napos és meleg időjárásban lesz részük. A szerencséseknek ez bejön, ám könnyen lehet, hogy a szabadtéri ceremóniát elmossa egy óriási zápor, esetleg egész nap megállás nélkül esik az eső, és tönkremegy a násznép gondosan elkészített frizurája. Télen ellenben nincs zsákbamacska: ilyenkor az ember eleve arra számít, hogy valószínűleg rossz idő lesz, de, ha bentre szervezed az esküvőt, ennek semmiféle befolyása nincs a hangulatra. A legjobb, ha olyan helyen tartjátok a lagzit, ahol van fedett terasz, így, aki szeretne egy kis friss levegőt szívni, az megteheti, úgyis mindenkinél lesz kabát – míg a többi évszakban előfordulhat, hogy a váratlan, hűvös eső miatt fáznak majd a vendégek.

A legmeghittebb dekoráció a téli

Tavasszal és nyáron, amikor minden virágba borul, gyönyörű, színes és illatos díszeket lehet készíteni az esküvőre. Ám az igazi meghittséget az őszi, téli dekoráció adja: amikor kint hideg van, és minden jeges, sokkal jobban értékeli az ember a benti meleget, a gyertyák fényét, esetleg a kandalló tüzét, a puha, meleg textileket és a forró italokat. Ilyenkor az emberek valahogy akkor érzik jól magukat, ha még közelebb vannak egymáshoz, és ez nemcsak arra jó, hogy ne fázz: a belső melegséget is erősíti.

Gyönyörűek lesznek az esküvői fotóid

A hófehérbe borult, téli táj varázslatos háttér az esküvői fotókhoz. Ha viszont nincs olyan szerencsétek, hogy a képek készültekor hó van, akkor sem kell csüggedni, hiszen akár a szürke, ködös, ázott környezetben is lehet mesés felvételeket készíteni. Korábbi összeállításunkban megnézheted, hogyan érdemes ilyen körülmények között fotózkodni: meglátod, elképesztően romantikus lesz a végeredmény!

  • Megosztás:
hirdetés