Az elmúlt pár évben legalább annyira megszaporodtak a divatcikkeket reklámozó és tervező hírességek, mint a DJ-k. Nemrég a pimaszul fiatal, bájos énekesnő, Taylor Swift is beállt a cipőtervező sztárok táborába, hiszen a Keds márka felkérésére egy teljes kollekcióhoz adta a nevét. A tervezéshez valószínűleg nem sok köze volt, legalábbis nem úgy kell elképzelni, hogy ceruzát, papírt ragadt, és új csukákat álmodott meg a tervezőasztal felett.

Az 1916 óta lábbeliket gyártó amerikai márkának már jól bejáratott, standard fazonjai vannak, csupán azt kérdezték meg a célcsoporthoz korban közel álló country-énekesnőtől, hogy milyen színek és minták jellemezzék a tavaszi-nyári gyűjteményt, melyhez az arcát adja. 

A szintén Taylor Swift nevével fémjelzett Red kollekciót már tavaly piacra dobták, pont akkoriban, amikor az énekesnő is megjelentette azonos című albumát. Az ötvenes éveket idéző, szupercsajos piknikcipők idén főleg cukorkaszínekben kaphatók, de Taylor ötletei alapján pöttyös, virágos, gitár- és napszemüvegmintás, illetve masnis és szívecskés darabok is születtek. Swift és a márka hosszú távra tervezi az együttműködést.

  • Megosztás: