Ilyen az, amikor a ruhatervező menyasszony megálmodja esküvői öltözékét, és ruháinak hímzéseivel meséli el megismerkedésük történetét.

Krésha Bajaj Zaveri egy modern gondolkodású indiai divattervezőnő, aki a hagyományokat is tiszteletben tartja. Bár korábban nem álmodott tradicionális esküvőről, a párja kedvéért bevállalta az igazi, hagyományos indiai szertartást, melyben lényeges szerepet játszanak a menyasszony gyönyörűen hímzett ruhái.

Krésha egyébként egy saját ruhaműhelyt üzemeltet, mely menyasszonyi viseletekre szakosodott, így nem kellett messzire mennie, hogy álomszép tervei megvalósuljanak. A Koëcsh márka neve alatt Krésha kifejlesztette a „Lovestory Lehengas” koncepcióját, amelyben egy pár szerelmének történetét ábrázolja a különleges hímzések segítségével.

Ezzel az egyedülálló ötletével nagy sikert aratott a fiatal tervezőnő, saját esküvőjére készített ruháival elnyerte a média figyelmét. Nem véletlenül, hiszen a tradíciókon alapuló hímzésminták csodaszépek, Krésha pedig sokkal személyesebbé tette őket.

 

  • Megosztás:
hirdetés