Az esküvőre készülvén, a ruhapróbán rengeteg fazonnal találkozhatsz, és ugyanúgy, mint a parfümszagolgatásnál, egy idő után a bőség zavarában eltűnhet az eredeti érzékelésed. Akármilyen ruhákat próbálgatsz is, a választás előtt ne felejtsd el, hogy van néhány alapszabály, melyet be kell tartanod. Nézd meg, milyen típusú ruhákat hanyagolj!

Ezeket ne vedd fel!

Teljesen mindegy, milyen a ruha fazonja, ha az alakodhoz nem előnyös. Az itt-ott kibuggyanó, túlságosan testhez álló, vagy éppen túlontúl bő szabású darabok jól sem mutatnak, és nem is érzed majd magad kényelmesen bennük. Ezért, ha az álmaid ruhájának gondolt példányról felvéve kiderül, hogy nem a te méreted vagy stílusod, inkább válassz mást.

Légy csinos, de ne mutass túl sokat magadból! Bár egyre nagyobb divat a rövid esküvői ruha, azért túl rövid se legyen, mert ne feledd, egy ünnepélyes napra készülsz. A túl mélyen dekoltált fazon sem a legjobb választás, de még rosszabb, ha ez a kettő egy ruhában egyesül.

Tényleg igazán szép, ha egy nagy fehér szoknya ölel körül, de nem szabad túlzásba esned, ha nem akarsz egy habcsókra hasonlítani. Maradj ésszerű kereteken belül a szoknya méretét és anyagát illetően, és ügyelj rá, hogy ne legyen túl giccses a ruha.

  • Megosztás:
hirdetés