Egy gyönyörű, csillogó hajdísz olykor minden ékszernél többet ér, mert feldobja, és még elegánsabbá teszi a frizurát, valamint ragyogó fénykeretet ad az arcnak.

Lehet aprócska vagy egészen nagy, mely dominál a hajban, a lényeg, hogy harmonizáljon a ruha stílusával. A hajékeknek számos változata van, így bőven tudsz miből válogatni, a hajad hosszának, a fátyladnak vagy a frizurád formájának megfelelően.

Akadnak kristályos, strasszos, gyöngyös verziók, illetve aranyosan vagy ezüstösen csillogó kreációk. Lehet hajtű, csat, füzér vagy koszorú, ami a hajadba kerül, szinte biztos, hogy elegánssá és ragyogóbbá teszi a megjelenésedet. Az egyszerű fazonú, vintage hangulatú esküvői ruhákhoz éppúgy jól passzolnak, mint a tündérmesékbe illő, tüllös darabokhoz. A hajdíszek különösen alkalmasak arra, hogy kreatívan bánj velük: kerülhetnek a kontyba, vagy az arcot keretezhetik, ám a fátyol kiegészítőjeként szintén jól működnek.

 Aprócska kiegészítő, de valahogy teljessé teszi a menyasszony megjelenését. 

 A csillogó hajfüzért a fátyolra is rárakhatod. 

Bohém, vintage stílusú esküvőkhöz csodásan illenek a gyöngyös hajdíszek. 

 Egy hatalmas hajbross eleganciát kölcsönöz a szélfútta, kócos lokniknak. 

 Selymesen leomló tincsekben remekül mutat egy sziporkázó hajcsat. 

Amikor a frizura ilyen fenségesen királynői, a hajtű lehet egy picit visszafogottabb, mint ez a kristályokkal kirakott ág. Gyönyörű és elegáns. 

A csillogó füzéreket számtalan módon alkalmazhatod: a kontyod köré tekerheted, beletűzheted a hajfonatba, vagy így, mint a képen, koszorúként is viselheted. 

Ha a hajdísz csillogó és elegáns, a frizura lehet természetes és egyszerű.

  • Megosztás:
hirdetés